Τι θα μάθω σε αυτό το πρόγραμμα;


Ο Δεύτερος Βαθμός του Ρέικι είναι ο βαθμός του θεραπευτή. Στο δεύτερο βαθμό διδάσκονται τεχνικές αντίληψης της ενέργειας (Byosen) και τρόποι ώστε να μπορεί κάποιος να προσφέρει μια ολοκληρωμένη θεραπεία.

Δίνονται κι άλλοι συντονισμοί, που αυξάνουν τη δύναμή και τα επίπεδα της ενέργειας του μαθητή και ενεργοποιούν 3 ενεργειακά σύμβολα.

Τα σύμβολα αυτά έχουν διάφορες χρήσεις και χτίζουν τεχνικές, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αυτοθεραπεία, αλλά και για θεραπεία σε άλλους. Αυτές, μεταξύ άλλων, είναι η θεραπεία κακών συνηθειών, Ρέικι από απόσταση, η θεραπεία παιδικής ηλικίας, επίτευξη στόχων και πολλές άλλες.

Ένας υπέροχος δρόμος αυτογνωσίας μόλις ξεκίνησε!Πώς ξέρω ότι είμαι έτοιμος-η για το 2ο βαθμό;


Αν νιώθεις ότι είσαι έτοιμος να δουλέψεις βαθύτερα τον εαυτό σου και να κάνεις βουτιά στο υποσυνείδητο, τότε ήρθε η ώρα να προχωρήσεις στο 2ο βαθμό.

🌺 Αν το να ακουμπήσεις τα χέρια σου πάνω στον πόνο του άλλου, για να προσφέρεις βοήθεια, είναι κάτι μαγνητικό για σένα, τότε ήρθε η ώρα να προχωρήσεις στο 2ο βαθμό.

🌺 Αν θέλεις να θεραπεύσεις το παρελθόν ή να θέσεις στόχους για το μέλλον, τότε ήρθε η ώρα να προχωρήσεις στο 2ο βαθμό.

Τι θα μου παρέχει αυτό το πρόγραμμα;


8-10 Διδακτικές ώρες, για να μάθεις πώς:

  • Να κάνεις μια ολοκληρωμένη συνεδρία σε άλλον
  • Να αναπτύξεις τη διαίσθησή σου για να εντοπίζεις τα σημεία που χρειάζονται θεραπεία
  • Να θεραπεύεις το παρελθόν, όπως την παιδική ηλικία, τραυματικά γεγονότα, κλπ.
  • Να ευλογείς μελλοντικούς στόχους
  • Να παίρνεις καθοδήγηση για θέματα που σε απασχολούν
  • Να στέλνεις θεραπεία από απόσταση
  • Να αλλάζεις κακές συνήθειες και εξαρτήσεις (φαΐ, τσιγάρο, ποτό, ναρκωτικά)
  • Να ανακαλύπτεις την ψυχολογική αιτία πίσω από την ασθένεια


2 δωρεάν συμμετοχές στην Ομάδα Θεραπευτών Ρέικι. Ο δεύτερος βαθμός είναι ο βασικότερος όλων, στην πνευματική εξέλιξη μέσω του Ρέικι, γιατί φέρνει στην επιφάνεια υποσυνείδητα θέματα που χρήζουν επίλυσης. Είναι σημαντικό να έχεις υποστήριξη σε αυτή τη διαδικασία.

Στις Ομάδες Ρέικι, συναντιόμαστε 2 φορές το μήνα.

  • Στην μία συνάντηση κάνουμε εξάσκηση στις τεχνικές και ανταλλαγή θεραπείας. Με τον τρόπο αυτό αναπτύσσεται η εμπειρία και η αυτοπεποίθηση του θεραπευτή
  • Στη δεύτερη συνάντηση ασχολούμαστε με την προσωπική εξέλιξη του κάθε μαθητή και έτσι, με διάφορες τεχνικές (Ρέικι, Διαλογισμούς, Κρυστάλλους, κλπ.) εργαζόμαστε πάνω σε συναισθηματικά και νοητικά μπλοκαρίσματα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η συμμετοχή στις ομάδες αυτές είναι υποχρεωτική για όσους θέλουν να προχωρήσουν στον 3ο βαθμό!

Πόσο κοστίζει;


€201,62

Ρέικι 2