Τι θα μάθω σε αυτό το πρόγραμμα;


Ο Δεύτερος Βαθμός του Ρέικι είναι ο βαθμός του θεραπευτή. Στο δεύτερο βαθμό διδάσκονται οι Ιαπωνικές τεχνικές αντίληψης της ενέργειας (Byosen) και τρόποι ώστε να μπορεί κάποιος να προσφέρει μια ολοκληρωμένη θεραπεία.

Δίνονται κι άλλοι συντονισμοί, που αυξάνουν τη δύναμή και τα επίπεδα της ενέργειας του μαθητή και ενεργοποιούν 3 ενεργειακά σύμβολα.

Τα σύμβολα αυτά έχουν διάφορες χρήσεις και χτίζουν τεχνικές, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αυτοθεραπεία, αλλά και για θεραπεία σε άλλους. Αυτές, μεταξύ άλλων, είναι η θεραπεία κακών συνηθειών, Ρέικι από απόσταση, η θεραπεία παιδικής ηλικίας, επίτευξη στόχων και πολλές άλλες.

Ένας υπέροχος δρόμος αυτογνωσίας μόλις ξεκίνησε!Πώς ξέρω ότι είμαι έτοιμος-η για το 2ο βαθμό;


Αν νιώθεις ότι είσαι έτοιμος να δουλέψεις βαθύτερα τον εαυτό σου και να κάνεις βουτιά στο υποσυνείδητο, τότε ήρθε η ώρα να προχωρήσεις στο 2ο βαθμό.

🌺 Αν το να ακουμπήσεις τα χέρια σου πάνω στον πόνο του άλλου, για να προσφέρεις βοήθεια, είναι κάτι μαγνητικό για σένα, τότε ήρθε η ώρα να προχωρήσεις στο 2ο βαθμό.

🌺 Αν θέλεις να θεραπεύσεις το παρελθόν ή να θέσεις στόχους για το μέλλον, τότε ήρθε η ώρα να προχωρήσεις στο 2ο βαθμό.

Τι θα μου παρέχει αυτό το πρόγραμμα;


8-10 Διδακτικές ώρες, για να μάθεις πώς:

 • Να κάνεις μια ολοκληρωμένη συνεδρία σε άλλον
 • Να αναπτύξεις τη διαίσθησή σου για να εντοπίζεις τα σημεία που χρειάζονται θεραπεία
 • Να θεραπεύεις το παρελθόν, όπως την παιδική ηλικία, τραυματικά γεγονότα, κλπ.
 • Να ευλογείς μελλοντικούς στόχους
 • Να παίρνεις καθοδήγηση για θέματα που σε απασχολούν
 • Να στέλνεις θεραπεία από απόσταση
 • Να αλλάζεις κακές συνήθειες και εξαρτήσεις (φαΐ, τσιγάρο, ποτό, ναρκωτικά)
 • Να ανακαλύπτεις την ψυχολογική αιτία πίσω από την ασθένεια


2 δωρεάν συμμετοχές στην Ομάδα Θεραπευτών Ρέικι. Ο δεύτερος βαθμός είναι ο βασικότερος όλων, στην πνευματική εξέλιξη μέσω του Ρέικι, γιατί φέρνει στην επιφάνεια υποσυνείδητα θέματα που χρήζουν επίλυσης. Είναι σημαντικό να έχεις υποστήριξη σε αυτή τη διαδικασία.

Στις Ομάδες Ρέικι, συναντιόμαστε 2 φορές το μήνα.

 • Στην μία συνάντηση κάνουμε εξάσκηση στις τεχνικές και ανταλλαγή θεραπείας. Με τον τρόπο αυτό αναπτύσσεται η εμπειρία και η αυτοπεποίθηση του θεραπευτή
 • Στη δεύτερη συνάντηση ασχολούμαστε με την προσωπική εξέλιξη του κάθε μαθητή και έτσι, με διάφορες τεχνικές (Ρέικι, Διαλογισμούς, Κρυστάλλους, κλπ.) εργαζόμαστε πάνω σε συναισθηματικά και νοητικά μπλοκαρίσματα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η συμμετοχή στις ομάδες αυτές είναι υποχρεωτική για όσους θέλουν να προχωρήσουν στον 3ο βαθμό!

Πόσο κοστίζει;


Συχνές Ερωτήσεις
Υπάρχουν προϋποθέσεις παρακολούθησης;

Ναι. Χρειάζεται να έχεις παρακολουθήσει το σεμινάριο του 1ου βαθμού και να έχεις ολοκληρώσει τις 21 ημέρες αυτοθεραπείας.Διδάσκετε Ιαπωνικό ή Δυτικό στυλ Ρέικι;

Στον 1ο & 2ο βαθμό διδάσκονται κυρίως Ιαπωνικές τεχνικές, όπως αυτές έχουν μεταδοθεί από την Chiyoko Sensei στον Arjava Sensei και έπειτα σε όλο τον κόσμο. Με αυτές τις τεχνικές δημιουργούμε γερές βάσεις, σύνδεση με τις ρίζες και την παράδοση του Ρέικι και αναπτύσοουμε την αυτοπεποίθηση στην άσκηση της πρακτικής Ρέικι.

Έπειτα, στον 3ο βαθμό διδάσκεται το Δυτικό στυλ Ρέικι, όπως αυτό έχει μεταδοθεί από την Takata Sensei, στην Αμερική και έπειτα σε όλο τον κόσμο. Εκεί μαθαίνουμε πώς χρησιμοποιούμε την ενέργεια του Ρέικι για να θεραπεύσουμε τα τσάκρα, την άυρα, να φτιάχνουμε ενεργειακές μπάλες και γενικά να κάνουμε μια πιο αιθερική θεραπεία.Μπορώ να κάνω το 2ο βαθμό μαζί σας, αν έχω κάνει τον 1ο σε άλλο δάσκαλο;

Ναι φυσικά. Ισχύουν οι παραπάνω προϋποθέσεις βέβαια, δηλαδή η ολοκληρωση των 21 ημερών αυτοθεραπείας. Επιπλέον, δίνονται οι παρακάτω δυνατότητες:

 • Επανάληψη της μύησης του 1ου βαθμού - συστήνεται προεραιτικά αν ο 1ος βαθμός έγινε περισσότερο από 1 χρόνο πριν (40€)
 • Με την παρακολούθηση του 2ου βαθμού,δίνεται αυτόματα η πρόσβαση σε όλη την ύλη του 1ου, διαδικτυακά ώστε να μελετήσεις καλά τη θεωρία, αλλά και τις ασκήσεις που χρησιμοποιούμε καθ' όλη τη διάρκεια του 2ου βαθμού και έπειτα.Μπορώ να επαναλάβω το 2ο βαθμό μαζί σας; Υπάρχει κάποια έκπτωση;

Φυσικά μπορεί κάποιος να επαναλάβει το 2ο βαθμό με κάποιον άλλο δάσκαλο, άρα μπορούμε να τον κάνουμε ξανά μαζί.

Δεν υπάρχει έκπτωση, αλλά όπως ανέφερα και νωρίτερα, δίνεται δωρεάν η παρακολούθηση του 1ου βαθμού, για να μπορέσεις να συμβαδίσεις με τις γνώσεις της ομάδας. Άλλωστε είμαι σίγουρη ότι δε θα το μετανιώσεις αφού, εκτός κι αν έχεις διδαχτεί Ιαπωνικό στυλ, το μάθημα θα σου φανεί αρκετά διαφορετικό από αυτό που ήδη ξέρεις.