Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκμάθησης

Κρυσταλλοθεραπείας,

διάρκειας 9 εβδομάδων!


Όταν δημιούργησα αυτό το πρόγραμμα ήθελα να προσφέρω μια σειρά μαθημάτων, που θα εξηγούν με "γειωμένο" τρόπο, πώς και γιατί λειτουργεί η ενέργεια των κρυστάλλων.

Θέλω να μεταδώσω το Σεβασμό, τη χρήση της Κοινής Λογικής, αλλά και την Εμπιστοσύνη στη Διαίσθηση. Αυτοί είναι οι 3 πυλώνες της διδασκαλίας μου.

Μέσα στα μαθήματα αυτά θα μάθεις να προσφέρεις θεραπεία και βοήθεια με πολύ αγάπη και σεβασμό σε κάθε άνθρωπο. Γιατί όλοι μας το αξίζουμε!


-Μαριάννα Μάρκου

Πόσο κοστίζει;Βιβλία & Βασικό σετ Κρυστάλλων

 

Για την ολοκλήρωση του 2ου μέρους των σεμιναρίων χρειάζεται να κάνεις κάποιες εργασίες. Οι κρύσταλλοι που θα χρειαστείς είναι:

 • 1 Σετ chakra* (Ίασπις – Καρνεόλη – Κιτρίνης – Ροζ Χαλαζία – Χαλκηδόνιος – Σοδάλιθος - Αμέθυστος)
 • 1 Χαλαζία καθαρό
 • 1 Αμαζονίτη
 • 1 Τουρμαλίνη μαύρη
 • 4 Χαλαζίες μονής αιχμής
 • 2 μικρές ράβδους satin spar (σελενίτη)
*για τα chakra μπορείς να χρησιμοποιήσεις και δικούς σου, διαφορετικούς κρυστάλλους, αρκεί να αντιστοιχούν στο χρώμα του κάθε ενεργειακού κέντρου

 

Αν δεν έχεις ήδη κρυστάλλους, μπορείς να αγοράσεις το παραπάνω σετ, σε ειδική τιμή 30€ (Μόνο για αγορά μαζί με το σεμινάριο).

______________________________

Όλα τα βιβλία βρίσκονται σε ηλεκτρονική μορφή, ώστε να μπορείς να τυπώσεις. Αν δεν έχεις εκτυπωτή, δίνεται η δυνατότητα αγοράς των 2 βιβλίων, με επιπλέον κόστος 36€.


Τρόποι πληρωμήςΜε κάρτα:

Μπορείς να αγοράσεις το μάθημα που σε ενδιαφέρει μέσα από την πλατφόρμα και να πληρώσεις με τη χρεωστική ή πιστωτική σου κάρτα.

Με κατάθεση σε τράπεζα:

 1. Κάνεις κατάθεση το ποσό σε μία από τις παρακάτω τράπεζες, με την ένδειξη "Κρυσταλλοθεραπεία 1" και
 2. Στέλνεις το αποδεικτικό στο email: [email protected]
 3. Στη συνέχεια θα λάβεις ένα email με οδηγίες, για το πώς να συνδεθείς στο μάθημά σου.


ΕΘΝΙΚΉ
GR1501100840000008400538305
ΜΆΡΚΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΣΩΤΗΡΊΟΥ 

EUROBANK
GR2302602940000800201324787
ΜΆΡΚΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΣΩΤΗΡΊΟΥ 

ΠΕΙΡΑΙΏΣ
GR9001727050005705106135390
ΜΑΡΚΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΣΩΤΗΡΙΟΥ


Συχνές ΕρωτήσειςΓιατί να αγοράσω και τα 2 μαθήματα μαζί;
 • Αγοράζοντας Κρυσταλλοθεραπεία 1&2, κερδίζεις 50% έκπτωση, στην αρχική τιμή του 1ου σεμιναρίου!
 • Με την αγορά και των 2 μαθημάτων προσφέρονται περισσότερες δόσεις (6 αντί για 3), οπότε μειώνεται αισθητά η μηνιαία συνδρομήΧρειάζεται να κάνω κάποια προετοιμασία;

Όχι. Το μάθημα Κρυσταλλοθεραπεία 1 έχει φτιαχτεί ώστε να μπορεί ο καθένας, χωρίς καμία προηγούμενη γνώση να μάθει πώς να χρησιμοποιεί τους κρυστάλλους, στην καθημερινότητά του. Μέσα στη διδασκαλία περιλαμβάνονται τρόποι για να καθαρίζεις την ενέργειά σου, το χώρο σου, πώς να προστατεύεσαι ενεργειακά, πώς να καθαρίζει, φορτίζεις και προγραμματίζεις τους κρυστάλλους σου. Όλα θα αναλυθούν στο μάθημα.Πώς γίνονται τα μαθήματα;

Τα μαθήματα παραδίδονται μέσα από μαγνητοσκοπημένα βίντεο και συνοδεύονται από το σχετικό ηλεκτρονικό εγχειρίδιο. 

Στο πρώτο επίπεδο, τα μαθήματα ανοίγουν σιγά σιγά. Κάθε εβδομάδα θα λαμβάνεις ένα email με την ύλη και τον τρόπο μελέτης. Με αυτόν τον τρόπο δε θα μπερδευτείς και δε θα «αγχωθείς» με το μεγάλο όγκο πληροφοριών. 

Στο δεύτερο επίπεδο… μιας και θεωρείσαι έμπειρος-η στο διαδικτυακή εκπαίδευση 😜, τα μαθήματα είναι όλα ανοιχτά και μπορείς να αυτο-διδαχτείς με το δικό σου ρυθμό. Αν έχω ερωτήσεις;

Σε όποιο στάδιο και αν χρειαστείς, είμαι εδώ να σε βοηθήσω. 

Η επικοινωνία μας γίνεται κυρίως μέσα από την πλατφόρμα, γράφοντας την ερώτηση κάτω από τα σχόλια του κάθε μαθήματος, για να καταλαβαίνω σε πιο βίντεο αναφέρεσαι. 

Αν η ερώτηση είναι απλή θα την αναλύω επί τόπου και έτσι μπορούν να τη βλέπουν και οι υπόλοιποι μαθητές. Αν χρειάζεται περισσότερη ανάλυση θα φτιάχνω ένα βίντεο όπου θα το ανεβάζω στο μάθημα, στην ενότητα «Ερωτήσεις & Απαντήσεις»

Αν χρειαστείς πιο προσωπική καθοδήγηση ή ερωτήσεις, είμαι και πάλι εδώ, μέσω email και τηλεφώνου. Θα βρεις όλες τις πληροφορίες στην εισαγωγή του μαθήματος. Χρειάζεται να αγοράσω κρυστάλλους προκαταβολικά;

Κρυσταλλοθεραπεία 1: Για το πρώτο μέρος θα χρειαστείς μόνο έναν κρύσταλλο για να ολοκληρώσεις τις ασκήσεις.

Κρυσταλλοθεραπεία 2: Στο δεύτερο μέρος θα χρειαστείς ένα βασικό σετ για να ολοκληρώσεις τις ασκήσεις (δες πληροφορίες παραπάνω).Δίνετε πιστοποίηση;

Φυσικά. Δίνεται πιστοποίηση παρακολούθησης μετά την ολοκλήρωση κάθε σεμιναρίου, εφόσον έχεις επιτύχει 80% στις ερωτήσεις πιστοποίησης.